Hälsningar från Elle (Elenor)

Nu har vi haft vår Elle (Elenor) i ca 7 månader. Hon har hunnit fylla 4a år, vilket vi firade rejält. Hon har sin bästa kompis som hon delar vardagen med, terriern My. På dagarna följer hon med matte på hundpromenader med andra hundar. Där träffar hon bland annat golden killen Sune. Dom är väldigt goda vänner och leker gärna med varandra.

Vi åker ofta till olika hägn så hon får springa av sig. En favorit i hemmet är hennes låda med leksaker och ben. När hon är leksugen kan hon gå dit och plocka fritt. Ibland lånar hon även mattes eller husses sko eller byxor och leker med 🤣 Hon tyr sig till oss båda men än så länge vågar hon mest vara nära matten. Men när husse kommer hem så ser man glädjen när hon viftar på sin lilla svans och när han har somnat kan hon gärna ligga på hans täcke och snusa.

Elle har fått prova på en liten kurs i jaktapportering och planen framöver är viltspår. Vi har fått kontakt med två olika reko tränare inom jakthundsgenren som vi troligtvis kommer träffa i vår. Elle är snabblärd och man märker att hon tycker det är kul att få jobba. Det ska bli så roligt att se var detta tar oss. I våra ögon är hon en stjärna och vi älskar henne till månen och några varv till. ❤️ Hos oss är hon äntligen trygg!

Hälsningar
Louise, Niklas
Elle och My