Hälsningar från Donna

Hej,

Jag tänkte uppdatera lite om hur det går för Donna. I fredags firade vi hennes halvårsfödelsedag och även att hon har varit hos oss i två månader.

Donna är en förtjusande liten hund som fortfarande är lite försiktig i mötet med vuxna människor. Hon går väldigt bra ihop med de hundar hon hittills träffat och hon älskar barn. Ute har hon inga som helst problem med stadsmiljön och allt stök och ljud som kommer med den. Hon är väldigt lättlärd, tillgiven och jag upplever henne som väldigt trygg i sin tillvaro.

En favorit är att gå i skogen, där finns nämligen allt hon verkligen gillar: pinnar, hästbajs och kråkor!

På nyårsafton var hon inte besvärad av fyrverkerier och smällare – det tillsammans med hennes stora intresse för fåglar fick husse att vilja göra klart hans sista moment för att få ut sin jägarexamen som påbörjades för 20 år sedan. Vi har sett att både Gålö och Bogesundordnar jaktkurser med hund, men det är nog något för framtiden.

Vi går en valpkurs som Glada jyckar ordnar på Hundudden. Väldigt roligt tycker både jag och Donna (och barnen som också kommer med). Hon är imponerande bra på inkallning och att koppla av! Längre fram är vi intresserade att gå kurser i agility och nosework.

Hälsningar,
Annika