Hälsningar från Dino (fd Pippin)

Pippin eller Dino som han heter numera är helt fantastisk! Det tog inte lång tid innan han hittade sin plats i familjen! Lily (vår pomeranian) var lite skeptisk till en början
Så det tog ca 1 vecka innan hon accepterade honom, men nu är det som om dom alltid varit med varandra! Och så fort han försvinner blir hon lite orolig och undrar vart han är!
Lily och Dino har blivit bästa vänner och de leker för fullt här hemma! Dino är verkligen en fantastisk hund som bara vill mysa hela tiden, en vanlig kväll så ligger han alltid så nära han kan komma och vill bli klappad. Vi fick installera barnlås på alla kökslådor då han är väldigt smart och snabbt klurade ut hur man kunde öppna saker och ting!
Sammanfattningsvis så har allt gått över förväntan och vi kunde inte fått en bättre livskamrat!
Ni på hundar utan hem ska ha ett stort tack för att vi genom er fick möjligheten att få Dino som familjemedlem! Han charmar alla han ser och har på kort tid blivit en given del av familjen!
Vi har även haft kontakt med det jourhemet han bodde i på Irland och det känns jättefint, skickar med lite bilder också!