Hälsningar från Cappy

Hej,

Vill skicka en hälsning från oss i Mölnycke. Det är snart 14 år sedan jag träffade Cappy för första gången i Stockholm, han hade då precis anlänt från Irland. Till sommaren fyller han 15 år så vi har haft snart 14 helt fantastiska år ihop.

Det har varit så enormt mycket glädje och kärlek så det går inte att beskriva med ord, men min dotter brukar säga att vi sitter ihop han och jag. En gång har han varit ifrån mig, och det var när min dotter gifte sig i Skottland (då sågs vi inte på fem dagar). Annars har vi upplevt allt ihop – miltals med promenader i skogen, bad i sjö och hav, pulsande i snö och mycket mys i soffan.

Från att ha varit den snabbaste i hundrastgården lever Cappy nu ett stilla pensionärsliv med vattetramp och rehab för att hålla honom i form. Vi njuter av varje dag till som vi får ihop. Så tack för denna underbara varelse som jag fick adoptera från er, han har gjort mitt liv så mycket bättre.