Hälsningar från Bo

Hej alla på Hundar utan hem!

Bo här igen! Jag ville bara berätta för er hur bra jag har det. Jag och mina föräldrar har semester nämligen nu.
Vi har flyttat till en större lägenhet, jag och mina två människor (mamma och pappa), och vi, speciellt jag, trivs så bra! Jag hänger väldigt ofta på balkongen och tittar på alla hundar som går i parken som vi ser ifrån lägenheten. Älskar att sola också.
Jag har fått en bästis i porten bredvid som heter Elvis, vi brukar gå på promenader och leka i hund rast gården. Jag har dessutom blivit jätteintresserad av nya människor, dom är inte alls lika läskiga som dom var förut! Jag har äntligen fått träffa små människor som går på fyra ben, mamma och pappa säger att det är bebisar. Dom är ju jätte roliga. Älskar att springa bredvid dom och slicka dom i ansiktet 🙂
Jag skickar med lite bilder på mig.
Vi hoppas att ni och mina hundkompisar får njuta lika mycket av sommaren som vi gör.
Massor med hund kramar och pussar,
Bo med familj 🙂