Hälsningar från Bella (fd Miyra)

Den 2 juli 2018 stod ett gäng förväntansfulla och nervösa tvåbenta och väntade på den nya familjemedlemmen. Lilla Bella gick med bestämda steg rakt mot mig och viftade på svansen, det var som om hon visste att jag var hennes nya matte och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet!

Den första tiden hemma var lilla fröken hund lite försiktig mot omgivningen men var väldigt kärleksfull mot oss. Vi blev omedelbart en familj och det var som om hon alltid hade bott hos oss. Under hösten och vintern fick Bella vara med om massa kul grejer, vi testade agility, hon rullade sig i löven, fick springa lös, firade sin första jul, grävde massa hål och skuttade omkring i den nyfallna snön. Just att gräva och att leka i snön är två solklara favoriter hos lilla damen – och lek med hennes leksak förstås!

I skrivande stund har Bella bott hos oss i exakt ett år och har utvecklats väldigt mycket. Hon har blivit modigare med ljud och snabba rörelser även om hon fortfarande tycker det är lite otäckt. Bella är extremt kärleksfull mot sin familj och vi alla otroligt tacksamma för att just vi fick ta hand om henne.
Jag vill framföra ett stort TACK till Hundar utan hem, med Anja i spetsen, för förtroendet att adoptera vår lilla älskling. Och till dig om läser detta och funderar på att adoptera en hund – gör det! Det är det mest fantastiska du kan göra, den energin och kärlek du ger, kommer du att få tillbaka tusen gånger om!

Kramar från Bella och Louise