Hälsningar från Bella

Bella kom till mig i slutet av juli förra året. Jag hämtade en stressad liten tjej i Helsingborg efter resan från Irland, Dagen efter väntade en lång bilfärd mot det nya hemmet i Stockholm. Nu har vi varit tillsammans i ett år. Det var lite tufft i början, för oss båda, men det har gått SÅ bra!

Idag finns ingen ängslighet kvar! Hon har vant sig vid allt som händer i en stad. Hon har hur mycket energi som helst och har blivit så stark! Älskar skogen, all träning och bus vi kan göra där. Hon är så rolig och tokig, älskar att springa fort (helst i täten) med hundkompisarna i rastgården, stora som små. Hon är lyhörd och kommunicerar jättebra! Hon är smart och har lätt för att lära nya saker. Har en fantastisk nos (som vi kommer att utveckla😊). Vi har fortfarande en del att jobba med när hon blir stressad och hoppar och biter, men hon är ju fortfarande ung.

Bella är väldigt kramig och kärleksfull mot sina människor ❤️. Vilken tur vi har haft! Är så tacksam över det stöd jag fick av er på Hundar utan hem i början. Ni är fantastiska och gör ett otroligt jobb ❤️. TACK!