Hälsningar från Bailey

Vi hade egentligen bestämt oss för en annan hund, men med facit i hand förstår jag varför det inte blev så. Det fanns ju en anledning till att just Bailey skulle bli en del av vår familj.

En solig dag i maj 2018 kom han från Irland och vi hämtade honom på Ikeas parkering i Malmö. Det var kärlek vid första ögonkastet. Han hoppade ur lastbilen, rullade sig i gräset och kröp runt. Så där som han alltid gör än i dag. 😉

Han är en kombo av en liten clown och kvarterspolis. Han har alltid varit väldigt trygg och nyfiken på livet. En otroligt klok hund som älskar att lära sig nya saker. Han ger oss i familjen och så många andra i sin närhet så mycket kärlek och glädje varje dag.

Bailey fullkomligt älskar att arbeta med sin nos. Han är utbildad id-sökhund och en del av Sökhundar Skåne. Vi har tillsammans haft möjligheten att kunna hjälpa en massa familjer att återförenas med sina pälsklingar. Under hösten-22 kommer vi även bli certifierad för sektorsök för att bistå vid sökinsatser efter försvunna personer.

Det är en sådan ynnest att vi fått möjligheten att ha den här fantastiska hunden i våra liv och vi är så stolta och tacksamma! It was ment to be and a match made in heaven.

Tack Hundar Utan Hem från oss alla för ert fantastiska arbete.

Allt gott från Bailey och matte Camilla med familj.