Hälsningar från Annie

Det går inte att vara gladare än vad vi är över att älskade, tokiga, busiga Annie flyttade hem till oss. Hon har varit hos oss i 8 månader nu och det har minst sagt varit en upplevelse. Annie är allt en Patterdale Terrier ska svara: nyfiken, lekfull och aktiv. Och Annie tycker det ska vara MYSIGT! Gärna flera kuddar och filtar annars är det inte en riktig sovplats. Och får hon välja så vill hon allra helst av allt vill hon sova PÅ mig. Tur för oss är också att Annie älskar sovmorgon och gärna ligger och drar sig på morgonen. En riktig liten soldyrkare som trots att hon är kolsvart lägger sig mitt i solen. Hon är sjukt smart och kommer på egna små knep för att få sin vilja igenom.

Vi går kurser i personspår och rallylydnad och är ute mycket i skogen. Vi försöker aktivera detta energiknippe på bästa sätt. Lätt och kul att jobba med! Roligt är också att det är såå många som stannar och tycker att hon är så gullig och undrar vad hon är för ras. Hon åker tunnelbana, buss, och promenerar mitt i stan utan några problem. Annie hänger faktiskt med på precis allt – då är hon nöjdast. Hon går också hos en dagmatte 2-3 dagar i veckan och ÄLSKAR sina hundkompisar och fröken. Hon verkligen älskar andra hundar och alla människor (förutom joggande män och det kan man ju sympatisera med ;)).

Självklart har även vi mycket att jobba med, till exempel har vi en träningsplan för hennes relation med bollar och det går sakta, sakta framåt. Vi har även en plan för hennes ensamhetsträning då hon inte gillar att lämnas ensam. När Annie kom var hon hungrig, mager och försiktig – nu är hon mätt, trygg och älskad!

Tusen tack igen för att vi fick adoptera Annie – jag kan nästan lova att hon är lycklig nu!