Hälsningar från Aggie

Hej,

Vill bara tacka för att ni hjälpte till att rädda livet på min nya bästa vän 💕

När Aggie kom var det en utmaning (läs att det gav mig träningsvärk i muskler jag inte visste fanns) att gå i koppel eller möta andra hundar och allt verkade skrämmande och nytt för henne. Diskmaskinen, tvättmaskinen & torktumlaren, perkulatorn… Värst var ändå dammsugaren!!

Eftersom hon är en underbar individ och gärna vill vara till lags så har hon lärt sig allt otroligt snabbt, det enda som får henne att tappa det lite är numera fjärilar och solkatter (?).

Har fattat att jag drog en vinstlott i denna morgontrötta, badälskande, lojala och vänliga själ till hund. Hon går superbra ihop med barn och hon är så mjuk i allt hon gör medvetet (omedvetet är hon dock vansinnigt klumpig och skulle kunna trilla uppåt).

Nu har hon fått en flytväst och ska få prova på livet på en båt i skärgården under sommaren, jag längtar!

Skickar med en härlig video 😊 tack för allt!

Allt gott!