Hälsning från Sammy

Sammy och jag trivs jättebra tillsammans! Han är ju så snäll och go. Jag förstår inte varför han kom till hundhemmet!?
Han är med på allt. Åker gärna bil, han har en hundsäng i passagerarsätet och är kopplad till säkerhetsbältet. Sen har jag köpt en fin cykelkorg. Det tycker han också om!
Två gånger om dagen blir det långpromenader, oftast vid havet. Då får han spring i långlina.  Jag vill inte släppa honom lös eftersom han äääälskar kaniner. Dessvärre har vi många i vår omgivning så han har fullt upp med att spana. Blir han riktigt upprörd så får jag lyfta upp honom och då blir han lite sur på mig.
Hela natten sover han hos mig och på morgonen innan vi stiger upp ska vi brottas lite. Han ”biter” i min arm och låtsas väl att jag är en annan hund.
Som ni förstår är allt jättebra.  Jag är så glad och lycklig att jag fått en sån underbar kompis.  Älskar honom redan av hela mitt hjärta.
Ha det bra önskar
Sammy och Kerstin