Hälsning från Rocky

Här kommer en hälsning från Rocky!
När han plockades upp i november 2019 var han lite rund, väldigt yvig i pälsen och var väldigt passiv och nästan lite ”avstängd”.
Han sov mestadels till en början men vid vaket tillstånd var han ändå nyfiken på sin nya omgivning, närgången med både husse och matte men om än något försiktig.

Vilken skillnad vi ser på hund ett drygt halvår senare! Han har inte bara gått ner 1 kg, vi har även fått se en otroligt fin hund både i psyket och i personligheten. Han skäller mer eller mindre ingenting alls bortsett från när han ligger och drömmer, vilket ju bara är så otroligt gulligt.

Rocky är precis allting som vi saknat i vår lilla familj och han har fyllt ett otroligt tomrum. Han sover i sin bädd med sitt gosedjur som han fick i bilen på vägen hem första kvällen, han älskar sina pipleksaker, han älskar att få ligga i sängen och mysa och han fullkomligt ÄLSKAR att få gå skogspromenader. Han är otroligt duktig både i och utan koppel och gillar sina hundkompisar han fått ha lekstunder med, han är även väldigt förtjust i husses brorsdöttrar!

Tack hundar utan hem för en så fin matchning, för att ni funnits där när vi haft frågor och funderingar och för att ni introducerat Rocky i våra liv!