Hälsning från Martin

Hej jag heter Martin, är en liten pudel på 10 år och som hittat hem.
Jag har varit hos min nya matte, som heter Lena, i snart två månader. Min matte tycker att det är viktigt att aktivera hjärnan och det gör vi minsann varje dag. Vi spårar i skogen, det har jag aldrig gjort tidigare, men fattade direkt vad leken gick ut på. Man ska leta efter speciella pinnar i skogen och tänk, på en stubbe kan det ligga en korvbit,

den hittar jag också.
En annan rolig lek heter Nose Work, som jag också bemästrar. Min matte och resten av familjen säger att jag är smart, snygg, gullig, intelligent och en massa andra trevliga ord. Matte säger också att hon känner ömhet för mig och älskar mig. 
Jag mår riktigt bra, sover hos matte i sängen, nära, nära. Helst på samma huvudkudde som min matte. När vi ser på TV vill jag sitta i knä men då ser matte inte för mitt huvud är i vägen.
Tack snälla ni på Hundar utan hem som ordnade så vi får vara tillsammans.
// Martin och matte Lena