Delta i årets aktivitetsmånad!

Vår aktivitetsmånad är en repris från förra året med samma, roliga utmaningar för dig och din hund! Utvecklas och upptäck nya saker tillsammans. Genom att erbjuda ett aktivt liv får du en mer välbalanserad och välmående hund samt att relationen mellan er stärks. För endast 250 kronor får du en hel månads roliga utmaningar!

Det är viktigt med såväl fysisk som mental aktivering och variationerna är oändliga. Men ibland blir vardagen lite tråkig och idéerna tryter. Häng med oss på vår onlinekurs så kommer vi ge dig inspiration och instruktioner till olika och roliga aktiviteter! Under aktiveringsmånaden kommer du varje vecka få en pedagogisk film levererad i en sluten Facebookgrupp. I filmen visas veckans utmaning och du får instruktioner, tips & råd samt att du kan ställa frågor och få feedback. Om du vill kan du gärna dela med dig av dina resultat genom filmer, bilder eller i text.

Vi startar den 20:e september och är igång under en månad. När månaden har gått kommer du ha provat på nya saker, förbättrat relationen med din hund och ni kommer att ha haft riktigt roligt tillsammans! Du hänger väl med?

🔽 Såhär gör du: 🔽

  1. Swisha 250 kronor till 123 038 2044 och skicka en skärmdump till event@hundarutanhem.se
  2. Du kommer sedan bli inbjuden till den slutna Facebookgruppen

En digital aktiveringsmånad gör att ALLA kan delta oavsett var i landet ni befinner er. Avgiften går givetvis direkt till vårt arbete med att hjälpa fler utsatta hundar. Observera att det är samma övningar från förra årets aktivitetsmånad.