David Selin är ny Hundar Utan Hem Ambassadör


 
David Selin har utbildat hundsverige sedan 1995. Han är grundare och utbildningsansvarig för HUNDutbildningsgruppen och genom sitt arbete på Djurskyddsmyndigheten ligger han bakom de regelverk och föreskrifter som både hunddagis, hundpensionat och alla vi hund- och kattägare behöver förhålla oss till.

Tillsammans med sin fru Maria, är han den som har utvecklat berikning för hund – alltså hur man tillgodoser hundens beteendebehov. Han har berikat Hundar Utan Hem med sin kunskap och expertis sedan vi inledde ett samarbete i höstas och att han nu också träder in i en ambassadörsroll är vi oerhört stolta över. Så här säger David själv:

Hur kom du i kontakt med Hundar Utan Hem?

Första gången var 2005 då Hundar Utan Hems grundare utbildade sig för oss på Hundutbildningsgruppen. Efter det har vi haft förmånen att få utbilda fler av Hundar Utan Hems medarbetare.

Varför ville du vara ambassadör för just Hundar Utan Hem?

Jag har under åren följt utvecklingen av omplaceringar i Sverige och Hundar Utan Hem står ut som en både seriös och realistisk organisation, men som ändå drivs av kärlek till hundar.

Vad ser du mest fram emot som ambassadör för Hundar Utan Hem?

Att kunna bidra till er fantastiska verksamhet och samarbetet med hundmänniskor med er hundsyn.

Läs också:
Anna Dyvik blir ny Hundar Utan Hem Ambassadör
Oscar Dronjak är ny Hundar Utan Hem Ambassadör