Ledningsgruppen

Hundar Utan Hems ledningsgrupp består av medarbetare från föreningens olika arbetsgrupper. Tillsammans jobbar vi för att att nå de mål som vi satt upp och för att varje arbetsgrupp ska få förutsättningar att göra ett så bra jobb som möjligt.

Anna Beijer
Verksamhetschef
Carina Olsson
Transport- & veterinärvårdsansvarig
Carina är föreningens grundare och ordförande. Hon sköter kontakterna med Irland och planerar alla resor, ansvarar för veterinärfrågor och placerar hundar. Hon är hundinstruktör och hundpsykolog och har läst etologi på Linköpings universitet och gått hundutbildningen Hund 3 för Hundutbildningsgruppen och är diplomerad hundproblem-utredare.

Dessutom är hon blodspårs- och klickerinstruktör och har gått en tredagars-kurs i hundraser för Åsa Ahlbom. Carina läser till hundsjukvårdare och har C15 licens i djursjukvård.
Helen Friberg
Placeringschef
Helen började jobba för Hundar Utan Hem i augusti 2016. Hon är utbildad hundinstruktör och problemhundskonsult. Hon har jobbat med problemhundar i över 18 år och hon har utbildat polis och länsstyrelse inom hantering av aggressiva hundar. Helen vidareutbildar även instruktörer inom ämnet problemhund samt håller föreläsningar runt om i landet.

Helen har alltid haft ett brinnande intresse för hund och hundsport. Hon har själv tävlat i lydnad, bruks och agility. Helen har tre egna hundar, dobermannhanen Viktor som hon tränar Ipo med, dobermanntiken Kalicha samt vallhunden Nell som flitigt vallar gårdens får.
Maria Gustafsson
Admin- & IT-chef
Maria var tidigare föreningens verksamhetschef men valde i slutet av 2022 att ta en annan roll i föreningen. Hon ansvarar nu för redovisning, lön, IT- och webben, bl.a. Admin- och webbgruppens dagliga arbete. Hon har alltid haft ett stort djurintresse och hon har genom åren arbetat med olika djur samt haft de flesta husdjur man kan tänka sig. Hon adopterade staffeblandningen Jerry i början av 2018 och har tidigare haft flera hundar, varav en var en före detta spansk gatuhund.

Maria började 2016 med att vara jourhem till många hundar och hjälpte till med att avlasta hundplacerarna med administration. Hon fick sedan ansvaret att bygga om föreningens hemsida och blev organisationens webmaster och webbansvarig. Hon blev sedan invald i styrelsen och sedan medarbetaransvarig för alla i organisationen och mellan 2019-2022 arbetade hon som verksamhetschef.
Tove Eriksson
Ordförande & Kommunikation- & brandingansvarig
Tove har jobbat med Hundar Utan Hem sedan 2012. Hon har placerat hundar, varit jourhem, kört transporten, arbetat med föreningens sociala medier. Hon har även suttit i Hundar Utan Hems ledningsgrupp.

Tove bor i Skåne med sin sambo och två barn. Hon har två hundar från Hundar Utan Hem, Skorpan som är en ambullblandning från Irland och Norton, en amstaffblandning som är en svensk omplacering.

Idag är Tove föreningens ordförande och ansvar utöver det för förenings kommunikation och marknadsföring. Till vardags arbetar Tove som Marketing Automation & eCommerce Specialist.