Ledningsgruppen

Hundar Utan Hems ledningsgrupp består av medarbetare från föreningens olika arbetsgrupper. Tillsammans jobbar vi för att att nå de mål som vi satt upp och för att varje arbetsgrupp ska få förutsättningar att göra ett så bra jobb som möjligt.

Anna Beijer
Verksamhetschef
Anna har arbetat i föreningen som verksamhetschef sedan hösten 2022. Innan dess var hon i många år anställd på Hundstallet och arbetade med allt ifrån hundskötsel till ansvar för vården av hundarna. Att få arbeta med Hundar Utan Hem är en dröm som gått i uppfyllelse. Att få vara med på resan och hjälpa de mest utsatta hundar på Irland och i Polen men även att få finnas med och hjälpa de svenska hundarna som vi tar in är så givande.

Anna bor utanför Stockholm tillsammans med man och son samt 4 hundar. Två franska bulldoggar, Flora och Fiona, En rottweiler, Kayden och så virvelvinden, den irländska spanielblandningen Kaya som flyttade in våren 2023.
Helen Friberg
Placeringschef
Helen började jobba för Hundar Utan Hem 2016. Hon är utbildad hundinstruktör och problemhundskonsult. Hon har jobbat med problemhundar i över 26 år och har utbildat polis och länsstyrelse inom hantering av aggressiva hundar. Helen har även utbildat instruktörer inom ämnet problemhund samt hållit föreläsningar runt om i landet.

Helen har ett brinnande intresse för hund och hundsport. Hon tävlar lydnad och bruks med sina dobermann.
Tove Eriksson
Ordförande
Tove har jobbat med Hundar Utan Hem sedan 2012. Hon har placerat hundar, varit jourhem, kört transporten och varit ansvarig för föreningens kommunikation och branding. Hon sitter både i Hundar Utan Hems ledningsgrupp och styrelse.

Tove bor i Skåne med sin sambo och två barn, Norton – en amstaffblandning som är en svensk omplacering, och ett antal höns.

Idag är Tove föreningens ordförande. Till vardags arbetar hon som Marketing Automation & eCommerce Specialist.
Rebecca Appehl Larsson
Kommunikation & brandingansvarig
Rebecca har varit en trogen följare och månadsgivare hos Hundar Utan Hem sedan 2019 då familjen adopterade Tony, en bordercollie från Irland. Sedermera har även Nellie, en polsk blandis, tillkommit. I början av 2023 klev hon in i föreningen som digital kommunikatör, för att i september samma år överta rollen som Kommunikation- och brandingansvarig.

Rebecca har tidigare arbetat många år inom digitalbyråvärlden i Malmö med content, digital kommunikation och marknadsföring för flera stora svenska och internationella varumärken. Idag bor hon och familjen i slutet av en grusväg i Småland och njuter av en lugnare tillvaro.