Hjälp oss bygga ett rescue

Varje dag får vi bilder på hundar som ska avlivas med frågan om vi kan rädda dem. Varje gång vi är på Irland besöker vi dog pounds med underbara hundar som vi vill rädda. Men för att vi ska kunna göra det behöver vi ha någonstans att ta dem tills de kan resa till Sverige. Att behöva sätta tillbaka en liten hund i en bur och gå därifrån med en förtvivlad hund skrikandes bakom sig, gör ont rakt in i hjärtat. Vi vill kunna åka dit och hämta hundar och ta dem till en varm, trygg plats där de får bra vård och bra tillsyn. Där de slipper frysa och har någon som finns där och bryr sig om dem.

Idag hyr vi in dem på hundpensionat eller samarbetar med jourhem och rescuegrupper. Men jourhemmen räcker inte till på långa vägar och de hundpensionat som finns har sällan någon värme. Hundarna får knappt promenader och hygienen är inte vad vi skulle önska.

Hundarna som räddas är ofta magra, chockade och i dåligt skick både mentalt och fysiskt. Vi har länge önskat att vi kunde ta våra hundar till ett eget ställe där de vi vet att de har det bra tills de kan resa till sitt nya hem i Sverige.

Nu är vår dröm på väg att gå i uppfyllelse:
Dundalk dog rescue har fått mark och vi kan nu tillsammans med dem börja bygga ett rescue med 40 kennelplatser, valpsektion och isoleringskennlar för hundar som är sjuka. Men vi behöver all hjälp vi kan få!

Vill du hjälpa oss att göra denna dröm möjlig?

Sätt in en valfri gåva och märk den “rescue”.

Plusgiro 30 99 36-3

Swish 123 1616226

Ring 0939-111 90 02 för att skänka 100 kr

Är du händig och vill hjälpa till på plats?

Maila till Hanna Sahlin på hanna @ hundarutanhem.se och berätta vad du kan hjälp oss med.

Kan ditt företag hjälpa oss?

Kan du eller ditt företag hjälpa till med material, transport av material från Sverige till Irland eller annat som vi kan behöva?

Maila till asa @ hundarutanhem.se

När vi vet mer vad allt kommer att kosta så kommer mer information upp. Vi kommer fortlöpande att uppdatera hur allt går här och under “nyheter”. Vi hoppas att vi kan skicka volontärer som hjälper till på plats och ger hundarna kärlek och promenader tills de är klara för att resa till Sverige.

Hjälp oss rädda fler hundar!