Hundar Utan Hem Selfiepromenad 2021

Gå årets viktigaste promenad söndagen den 28:e mars – Selfiepromenaden 💙

2021 förvandlar vi återigen Hundar Utan Hems Hundpromenad till Selfiepromenaden!📸🐶

För åttonde året i rad arrangerar Hundar Utan Hem en hundpromenad för att samla in pengar till utsatta och hemlösa hundar. Samhället är hårt prövat av pandemin, men hundarna behöver fortfarande er hjälp! Därför välkomnar vi er till Hundar Utan Hems Selfiepromenad, en online-hundpromenad där du utan att riskera din och andras hälsa på ett trevligt och roligt sätt kan hjälpa hundar som behöver dig.

Det är superenkelt att vara med och alla kan delta, med eller utan hund 🐶

Söndagen den 28:e mars går du en härlig promenad. Du bestämmer själv vilken tid, vilken plats och hur långt du vill gå.

Det enda du behöver göra är att:

  • Swisha ditt bidrag till 123 161 62 26, alla som går med skänker minst 75 kronor per person
  • Ta en selfie på dig och ditt sällskap
  • Lägg upp bilden på sociala medier och skriv vart du har gått (ort). På Instagram taggar du bilden med #huhselfiepromenad2021 och på Facebook kan du dela din bild i vårt Facebookevenemang

Det viktigaste är såklart att ha trevligt och kul! Lek med din hund under promenaden och njut av utomhusaktiviteter! Det behöver vi i dessa tider.
Så hjälp oss att upprepa förra årets succé och se till att söndagen den 28:e mars blir Sveriges största online-hundpromenad! Tillsammans kan vi göra skillnad 💙

Har du inte möjlighet att delta i en promenad? Skänk en gåva ändå:

Plusgiro: 30 99 36 – 3
Swish: 123 161 6226

Det är allas ansvar att minska spridningen av Coronaviruset. Alla bör undvika större sammankomster just nu, även om du är ung och frisk. Läs gärna de allmänna riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten.