Hundar Utan Hem Selfiepromenad 2020

Gå årets viktigaste promenad söndagen den 3 maj – Selfiepromenaden!

2020 förvandlar vi Hundar Utan Hems Hundpromenaden blir Selfiepromenaden.

För åttonde året i rad arrangerar Hundar Utan Hem en hundpromenad för att samla in pengar till utsatta och hemlösa hundar. I år är samhället hårt prövat av spridningen av Corona/covid 19 men hundarna behöver fortfarande er hjälp! Därför har vi valt att förändra årets Hundpromenad och lanserar istället Hundar Utan Hems Selfiepromenaden, en online-hundpromenad där du utan att riskera din och andras hälsa på ett trevligt och roligt sätt kan hjälpa hundar som behöver dig.

Det är superenkelt att vara med och alla kan delta, med eller utan hund.

Söndagen den 3 maj går du en härlig promenad. Du bestämmer själv vilken tid, vilken plats, hur långt du vill gå och om du kanske vill gå tillsammans med någon närstående.

Det enda du behöver göra är att:

  • Swisha ditt bidrag till 123 161 62 26, alla som går med skänker minst 75 kronor per person
  • Ta en selfie på er som går
  • Lägg upp bilden på sociala medier och skriv var du har gått (ort). På Instagram taggar du bilden med #huhselfiepromenad2020 och på Facebook kan du dela din bild i vårt Facebookevenemang
  • och så klart ha trevligt och kul! Lek med din hund under promenaden och njut av utomhusaktiviteter! Det behöver vi när mycket känns oroligt.

Så hjälp oss att göra succé och se till att söndagen den 3 maj bli Sveriges största online-hundpromenad! Tillsammans kan vi göra skillnad 💙

Det är allas ansvar att minska spridningen av corona/covid-19. Alla bör undvika större sammankomster just nu, även om du är ung och frisk. Läs gärna de allmänna riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten.

Har du inte möjlighet att delta i en promenad? Skänk en gåva ändå:

Plusgiro: 30 99 36 – 3
Swish: 123 161 6226