Webbgruppen

Webbgruppen är de som sköter om och uppdaterar hemsidan, vi lägger in hundarnas presentationer och uppdaterar deras annonser regelbundet och stöttar kontaktpersonerna i deras arbete. Vi har även hand om våra sociala kanaler på Facebook och Instagram. Det är ett ständigt pågående arbete och kräver daglig uppdateringer från flera medarbetare.

 • Maria Gustafsson

  Styrelsen + Webbansvarig

  Sysselsättning: Utvecklare Bostadsort: Stockholm Maria har alltid haft ett stort djurintresse och hon har genom åren jobbat med olika djur samt haft de flesta husdjur man kan tänka sig. Hon adopterade hunden Jerry i början av 2018 och har tidigare haft flera hundar, varav en var en före detta spansk gatuhund. Maria började med att vara jourhem till flera hundar under 2016 och hjälpte även till med att avlasta hundplacerarna med viss administration. Hon fick sedan ansvaret att bygga om föreningens hemsida och är nu organisationens webmaster och även webbansvarig och leder webbgruppens arbete. Hon placerar även hundar ibland då tid finns över.
 • Jens Heljemalm

  Webbgruppen

  Sysselsättning: Tryckare Bostadsort: Sunne, Värmland Jens jobbar med webben, Facebook och kör även transporten till och från Irland ibland. Han kom i kontakt med Hundar Utan Hem under 2012 då han adopterade den irländska border collieblandrasen Sheeba, en hund som promenerade rakt in i hans hjärta. Jens är stor djurvän i allmänhet och hundvän i synnerhet. Efter att ha fått upp ögonen för hur situationen är för många hundar på Irland insåg han att något måste göras och ett steg var att bli en av föreningens medarbetare.
 • Linnea Andersson

  Styrelsen + Webbgruppen

  Sysselsättning: Kemistudent Bostadsort: Stockholm Linnea är uppvuxen med hund i familjen och hon har alltid haft ett stort hundintresse. När det var dags att skaffa egen hund hittade hon av en slump till Hundar Utan Hem och i april 2017 adopterade hon terriern Luke (på bilden). Några månader senare blev även lilla terriern Lucy också en del av familjen. Sedan hösten 2017 blev Linnea medarbetare i föreningen, som del av webbgruppen och hon gör även en hel del hembesök tillsammans med någon av sina hundar.
 • Frida Brodin

  Webbgruppen

  Sysselsättning: Utvecklare Bostadsort: Göteborg Frida kom i kontakt med Hundar Utan Hem under vintern 2016 då hon adopterade sin ögonsten Nova. Efter några månader med valpkärlek från Nova så växte sig engagemanget för hemlösa hundar så starkt att hon började jobba i föreningen under våren 2017. Frida jobbar med webben och Facebook, och hoppas att kunna hjälpa många hundar att hitta hem.
 • Cecilia Andersson

  Webbgruppen - Webshopsansvarig

  Sysselsättning: Bostadsort: Stockholm Cecilia är en av dem som kör transporten till och från Irland och hämtar hem alla hundar. Hon ansvarar dessutom för Hundar Utan Hems webshop. Cecilia kom i kontakt med föreningen år 2014 då hon och hennes man började ställa upp som jourhem. Efter ett par jourhundar dök den äldre boxertiken Lilly upp i hennes liv och det var kärlek vid första ögonkastet! Ett halvår senare dök även Kingston upp i familjen och han var där för att stanna.
 • Anna Oscarson

  Webbgruppen & Event

  Sysselsättning: Farmacistudent och undersköterska Bostadsort: Stockholm Anna började jobba med Hundar Utan Hem våren 2013. Hennes huvudsakliga arbetsuppgifter hos Hundar Utan Hem är att lägga upp och uppdatera hemsidans annonser. Vid evenemang, som bland annat HUH-dagen, är hon med och bakar och säljer fika, vilket hon tycker är fantastiskt roligt. Anna har ingen egen hund men däremot några riktiga charmtroll till tamråttor. För henne är alla levande varelser lika mycket värda och att jobba för att hjälpa utsatta djur till ett bättre liv på de sätt man kan, ser hon som en självklar del av vardagen.