Webbgruppen

Webbgruppen är de som sköter om och uppdaterar hemsidan, vi lägger in hundarnas presentationer och uppdaterar deras annonser regelbundet och stöttar kontaktpersonerna i deras arbete. Vi har även hand om våra sociala kanaler på Facebook och Instagram. Det är ett ständigt pågående arbete och kräver daglig uppdateringer från flera medarbetare.

 • Maria Gustafsson

  Styrelsen + Webbansvarig + Placerare

  Sysselsättning: Utvecklare Bostadsort: Stockholm Maria har alltid haft ett stort djurintresse och hon har genom åren jobbat med olika djur samt haft de flesta husdjur man kan tänka sig. Hon har ingen hund just nu men har haft två tidigare, varav en var en före detta spansk gatuhund. Maria började med att vara jourhem till några hundar under 2016 och hjälpte även till med att avlasta hundplacerarna med viss administration. Hon fick sedan ansvaret att bygga om föreningens hemsida och är nu Hundar Utan Hems webmaster och även webbansvarig och leder webbgruppens arbete.
 • Jens Heljemalm

  Styrelsen + Webbgruppen

  Sysselsättning: Tryckare Bostadsort: Sunne, Värmland Jens jobbar med webben, Facebook och kör även transporten till och från Irland ibland. Han kom i kontakt med Hundar Utan Hem under 2012 då han adopterade den irländska border collieblandrasen Sheeba, en hund som promenerade rakt in i hans hjärta. Jens är stor djurvän i allmänhet och hundvän i synnerhet. Efter att ha fått upp ögonen för hur situationen är för många hundar på Irland insåg han att något måste göras och ett steg var att bli en av föreningens medarbetare.
 • Cecilia Andersson

  Webbgruppen - Webshopsansvarig

  Sysselsättning: Bostadsort: Stockholm Cecilia är en av dem som kör transporten till och från Irland och hämtar hem alla hundar. Hon ansvarar dessutom för Hundar Utan Hems webshop. Cecilia kom i kontakt med föreningen år 2014 då hon och hennes man började ställa upp som jourhem. Efter ett par jourhundar dök den äldre boxertiken Lilly upp i hennes liv och det var kärlek vid första ögonkastet! Ett halvår senare dök även Kingston upp i familjen och han var där för att stanna.
 • Anna Oscarson

  Webbgruppen & Event

  Sysselsättning: Farmacistudent och undersköterska Bostadsort: Stockholm Anna började jobba med Hundar Utan Hem våren 2013. Hennes huvudsakliga arbetsuppgifter hos Hundar Utan Hem är att lägga upp och uppdatera hemsidans annonser. Vid evenemang, som bland annat HUH-dagen, är hon med och bakar och säljer fika, vilket hon tycker är fantastiskt roligt. Anna har ingen egen hund men däremot några riktiga charmtroll till tamråttor. För henne är alla levande varelser lika mycket värda och att jobba för att hjälpa utsatta djur till ett bättre liv på de sätt man kan, ser hon som en självklar del av vardagen.
 • Rebecca Cannerfelt

  Webbgruppen

  Sysselsättning: Marknadsansvarig Bostadsort: Stockholm Rebecca jobbar framför allt med webben, sociala medier, fundraising och projektledning inom Hundar Utan Hem. Allt började en kväll 2014 då hon och sambon satt och googlade ”adoptera hund” och hamnade på Hundar Utan Hems sida och blev blixtförälskade i terriermixhanen Chaps. En hund blev snart till två med adoption av Jack Russel-tiken Poppet (på bilden). Rebecca som insett hur situationen såg ut på Irland ville hjälpa ännu fler pälsklingar därute så det var självklart att engagera sig vidare i föreningen.