Hundpromenaden

VAD ÄR HUNDPROMENADEN
Hundpromenaden är precis vad namnet talar om; en promenad tillsammans med hundar. Denna promenad har däremot ett speciellt syfte – att Hundar Utan Hem vill uppmärksamma hundägare, blivande hundägare och alla andra att det finns många hundar, vuxna som valpar, som behöver få en andra chans att hitta ett kärleksfullt hem. För alla hemlösa hundar som behöver veterinärvård är Hundpromenaden också livsviktig, då alla som deltar skänker minst 75 kr som Hundar Utan Hem kommer att använda till veterinärkostnader.

HUR GÅR HUNDPROMENADEN TILL
Den 6 maj kl 13.00 samlar volontärer så många deltagare som möjligt för att gå en trevlig Hundpromenad. Ju fler volontärer som håller i en promenad desto fler orter kommer Hundpromenaden att hållas på. Alla som deltar i promenaden skänker minst 75 kr som oavkortat går till Hundar Utan Hems veterinärkostnader. Självklart kan vem som helst delta i promenaden, med eller utan hund.

INSAMLINGSMÅL
Varje år bekostar Hundar Utan Hem veterinärvård för flera hundra tusen kronor i Sverige och på Irland. Klicka på länken nedan för att läsa om några av de hundar som nyligen varit i behov av akut veterinärvård.
https://hundarutanhem.se/Hjalp-oss/insamlingar/

2017 genomfördes 38 promenader på olika orter och hela 50 500 kr samlades in. Målet för år 2018 är att samla in över 50 000 kr så att vi kan hjälpa ännu fler behövande hundar. För att nå målet behöver vi Din hjälp att arrangera eller delta på en promenad i ditt närområde.

KAN DU HJÄLPA TILL ATT ARRANGERA EN PROMENAD I DITT NÄROMRÅDE?
Hundpromenaden är en enkel och lättarrangerad aktivitet där du bidrar med ditt engagemang och några timmar av din tid. Du kommer få stöd från oss i form av informationsmaterial. Ju fler promenader som arrangeras desto fler hundar kan få hjälp från veterinärfonden.

Kontakta oss för att anmäla att du vill arrangera en promenad och för att få mer information:

HÄR KOMMER PROMENADER VARA

Vi återkommer om platser för 2018.

I detta textdokument hittar du information om samlingsplatserna på alla olika orter.