Engagera dig

Engagera dig

Vill du rädda hundar och hjälpa dem till nya hem?

Om Hundar Utan Hem

Hundar Utan Hem är en ideell förening som omplacerar hundar som av olika anledningar söker ett nytt kärleksfullt hem. Vi räddar och omplacerar ungefär 1000 hundar varje år och är ett härligt engagerat och hundintresserat gäng på ca 40 personer. De flesta medarbetare utför uppgifterna helt på ideell basis men för att kunna hjälpa ett så stort antal hundar behöver föreningen också ha deltid- och heltidsanställda. Runt våra hundplacerare finnsen webb-, event-, jourhem-, hembesök-, fundraising- och admingrupp. Du kan läsa mer om våra arbetsgrupper under våra medarbetarsidor.

Engagera dig

Vi behöver din hjälp

För att kunna hjälpa många hundar behöver vi hjälp av ideella krafter. Här har du stora möjligheter att verkligen hjälpa hundar och att utvecklas och lära dig mer inom hund. Man kan stötta föreningen på olika sätt. Här nedan kan du läsa om några av de uppgifter som vi behöver hjälp med. Har du ytterligare idéer om hur du kan hjälpa till är du välkommen att höra av dig till oss.

Tillfälliga hem – jourhem

Ibland behöver vi också ett tillfälligt hem till en hund. Ibland behöver vi, för att kunna rädda hunden, skicka den till Sverige redan innan den har ett hem. Ibland kan det nya hemmet inte ta emot hunden samma dag som den kommer, eller så kommer hunden som redan bodde i hemmet inte överens med den nya hunden.

Vill du hjälpa en hund att hitta sitt för-alltid-hem genom att ställa upp som tillfälligt hem? Läs då genom hela texten under jourhem. Fyll sedan i en intresseanmälan för jourhem – så kontaktar vi dig!

Engagera dig

Skjutsa hundar

Vi är i stort behov av bilburna människor som vill hjälpa oss att skjutsa någon hund då och då. Det kan gälla allt från kortare sträckor där en hund behöver få hjälp till en veterinär, eller då vi akut hjälper till med en hund som behöver transporteras mellan hem/jourhem. Vill du ställa upp med din tid och lite bensin skulle vi bli oerhört tacksamma!

Är du intresserad av att hjälpa oss med skjutsning? Fyll i detta formulär så kommer vi lägga till dig på vår ”skjutsalista” och kontaktar då dig då det finns behov.

    Typ av bil (Ex. ”liten bil med burar till två hundar på max 40 cm”)

    Beskrivning (Ex. ”kan alla dagar i veckan”, ”kan ställa upp med kort varsel”, ”kan helger” etc.)

    Hundar Utan Hem behöver behandla dina personuppgifter enligt ovan för att kunna ta ställning till din intresseanmälan och för att kunna kontakta dig för att gå vidare i processen. Hundar Utan Hem delar inte någon av dina personuppgifter till någon tredje part och du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke. Du är välkommen att kontakta oss på info@hundarutanhem.se om du har några frågor. Jag godkänner Hundar Utan Hems behandling av mina personuppgifter enligt ovan. Jag har läst och förstått villkoren och integritetspolicyn.