Detta behöver vi

Det vi behöver allra mest är pengar till veterinärvård. Att rädda hundar är förenat med stora kostnader och vi har höga veterinärkostnader på Irland. I snitt förlorar vi pengar på nästan varje hund vi räddar. Därför behöver vi samla in pengar på andra sätt. Hjälp oss gärna genom att samla in pengar eller skänk en gåva. Plusgiro och Swish-nummer finns till höger.

Du kan även bli månadsgivare eller bidra till våra aktuella insamlingar.

Hundar Utan Hems “önskelista”

  • Hundhalsband (ej stryp) och selar, begagnade går jättebra.
  • Filtar, vetbeds och fleecefiltar som kan värma en frusen hund eller som vi kan lägga i våra transportburar under resan
  • Hundkläder för frusna hundar
  • Tvättmaskin till hundfiltar
  • Hjälp att bygga kennlar och rastgårdar på Irland. Är du händig och vill hjälpa till på plats eller kan skänka material eller verktyg? Kontakta oss.

 

Det gör inget om det är använda saker – vi kan oftast använda dem ändå! Fråga gärna runt bland dina vänner. Ofta har man något som ligger och skräpar hemma, som kan komma en hemlös hund väl till pass.

Här hittar du en lista på adresser till personer du kan lämna/skicka gåvor till.

Man kan också lämna till transporten där den gör stopp i Sverige eller ännu hellre när den är på väg till Irland via Göteborg. Vill du lämna saker direkt till transporten på väg till Irland?

Har du saker att skänka?