Varför omplaceringshund?

Varför omplaceringshund?

Både i Sverige och i många andra länder finns hundar som av olika anledningar inte kan stanna kvar i sina hem. Många gånger är det familjer som bryr sig om sin hund och omplacerar den i omtanke för hundens bästa. Men tyvärr är det inte alla gånger så och varje dag dränks hundvalpar, och hundar dumpas där de inte hittar hem eller lämnas de in för avlivning.

Vi tycker att alla hundar förtjänar ett hem. Gör du också det?

Då kan du göra en insats genom att öppna ditt hem för en hund som behöver dig! Du får samtidigt en väldigt tacksam och trogen vän för livet!

Det är lätt att tro att det måste vara något problem med hunden eftersom familjen lämnat bort den. Men de hundar som vi har omplacerat är lysande exempel på att det är helt underbara, fina och snälla hundar som lämnats in för avlivning enbart för att familjen tappat intresset. Eller hundar som helt enkelt sprungit bort och familjen inte har vetat var de ska leta. Dessa underbara, goa och snälla hundar avlivas på löpande band! Vi kan inte hjälpa alla, men genom den här hemsidan kan vi med er hjälp rädda några av dem.

Hundar Utan Hem omplacerar både valpar och vuxna hundar, renrasiga och blandraser, svenska och irländska, stora och små. Vi uppdaterar hemsidan med nya hundar i stort sett varje dag.