Zoe behöver hjälp!

Zoe är en 8-årig bichon frise som den 12 augusti lämnades in av sin familj med bitskador i ansiktet från familjens andra hundar. Hon var i mycket dåligt skick och hon behövde veterinärvård för bitskadorna. 
Våra vänner på Rehoming Cork Pets, RCP, såg Zoe där hon satt i sin lilla bur på det fuktiga betonggolvet och bestämde sig omedelbart för att rädda henne därifrån. Hon var i dålig kondition och man tog henne till veterinär där det snabbt konstaterades att Zoes hårda liv efter år av vanvård hade tagit ut sin rätt och hon behövde mer veterinärvård än man först anat:

Hennes mun var i mycket dåligt skick och man fick dra ut 20 tänder! Öronen var såriga, infekterade och fulla av skabb som irriterade och smärtade. En knöl på kinden fick opereras bort och hon hade även en brännskada på benet från ett kemiskt ämne som skadat hennes hud.

Nu är Zoe räddad och mår bra. Men räkningen på 29 500 kr har kommit och rescuet har inte de pengarna då de redan haft många andra hundar som också har varit i behov av veterinärvård. Rehoming Cork Pets är en liten ideell förening som drivs av två eldsjälar som gör allt de kan för att rädda livet på hundar. Men de kan inte fortsätta utan hjälp.
De räddade livet på Zoe och nu vädjar vi till Dig att hjälpa oss täcka kostnaderna för henne så att de kan fortsätta rädda hundar som just nu behöver deras hjälp.

Hjälp oss hjälpa Zoe! Alla bidrag är välkomna och inget bidrag är för litet! Eventuellt överskott från insamlingen kommer oavkortat att gå till andra hundar på Irland som är i behov av veterinärvård innan de kan placeras ut i nya hem. Tack för ditt bidrag! 

Läs mer om Zoes och andra aktuella insamlingar här
 


Just nu
Dags att köpa julklappar!   [6 dec]

Gör dina julklappsinköp här och hjälp hundarna!

Gå in i vår webbshop och köp de finaste och mest...

Samarbete med TidyApp   [3 nov]

Hemstädningsföretaget TidyApp har valt att sponsra Hundar Utan Hem bland annat genom att...

Zoe behöver hjälp!   [9 sep]

Zoe är en 8-årig bichon frise som den 12 augusti lämnades in av sin familj med bitskador i ansiktet från...

Visa fler >>