Just nu


Dags att köpa julklappar!   [06 december 2016]

Gör dina julklappsinköp här och hjälp hundarna!

Gå in i vår webbshop och köp de finaste och mest omtänksamma julklapparna. Du kan köpa vår fina kalender för 2017, tröjor, mössor, DNA-test eller skänka mat och filtar till behövande hundar!

I kalendern får du varje månad se en glad och lycklig hund som fått en andra chans i ett nytt hem. Genom att köpa kalendern och andra saker hjälper du oss att rädda och hjälpa ännu fler hundar!

OBS! Vi har problem med vårt paypalkonto, men du kan handla med kort utan...

Samarbete med TidyApp   [03 november 2016]

Hemstädningsföretaget TidyApp har valt att sponsra Hundar Utan Hem bland annat genom att städa vår hundtransport både in- och utvändigt, så att de hundar som åker med nästa resa kan åka rent och tryggt till sina nya hem. Vi tycker det är väldigt skönt att slippa göra detta tidskrävande jobb själva efter varje resa.

Vore det inte skönt att slippa städning och få mer tid över till roliga hundpromenader och mys? Nu kan du få ditt hem städat och skinande rent till ett rabatterat pris och...

Zoe behöver hjälp!   [09 september 2016]

Zoe är en 8-årig bichon frise som den 12 augusti lämnades in av sin familj med bitskador i ansiktet från familjens andra hundar. Hon var i mycket dåligt skick och hon behövde veterinärvård för bitskadorna. 
Våra vänner på Rehoming Cork Pets, RCP, såg Zoe där hon satt i sin lilla bur på det fuktiga betonggolvet och bestämde sig omedelbart för att rädda henne därifrån. Hon var i dålig kondition och man tog henne till veterinär där det snabbt konstaterades att Zoes hårda liv efter år av vanvård hade tagit ut sin rätt och...

Pågående kampanj som matar hundar på Irland   [04 juli 2016]

Nu har vi dragit igång en kampanj på Facebook tillsammans med vår samarbetspartner Tracy Trackers. Kampanjen går ut på att ni gillar Tracy Trackers Facebook-sida och på så sätt hjälper oss att mata hungriga hundar på de rescue centers som vi samarbetar med på Irland.

Tracy Trackers skänker 100 gram hundmat per like. Hur mycket kan vi tillsammans samla in?
 


 Klicka


Just nu
Dags att köpa julklappar!   [6 dec]

Gör dina julklappsinköp här och hjälp hundarna!

Gå in i vår webbshop och köp de finaste och mest...

Samarbete med TidyApp   [3 nov]

Hemstädningsföretaget TidyApp har valt att sponsra Hundar Utan Hem bland annat genom att...

Zoe behöver hjälp!   [9 sep]

Zoe är en 8-årig bichon frise som den 12 augusti lämnades in av sin familj med bitskador i ansiktet från...

Visa fler >>